Goldador pup kopen in Drenthe? | Bazoeki
Welke hond zoek je?
100% goede fokkers
Beoordeeld met een 4.7 ⭐
750+ aanbieders
Goldador

Goldador pup kopen in Drenthe

Bij Bazoeki vind je Goldador pups van goede fokkers en particulieren in Drenthe. De Goldador is een kruising tussen tussen Golden Retriever en Labrador Retriever ouders. Ga op zoek naar beschikbare of verwachte nestjes. Wil je weten wat een Goldador puppy kost? De gemiddelde prijs ligt tussen de €1000 en €1850. Heb je hulp nodig bij het vinden van een hond? Bekijk ons Kennis Centrum of lees hieronder meer over de Goldador.

Lees meer…

Blijf op de hoogte van nestjes

Maak een gratis account aan op Bazoeki, zo zoek je makkelijker naar je toekomstige pup en blijf je op de hoogte van nestjes.
Gratis account aanmaken

Actieve slimmerik

De Goldador is een energieke en toegewijd ras. Ze worden gewaardeerd om hun goedaardige trainbaarheid. De Goldador is een kruising tussen de Golden Retriever en de Labrador Retriever. De Goldador heeft van deze twee rassen de beste eigenschappen geërfd. Het is de perfecte familiehond. Ze zijn geweldig met kinderen en andere huisdieren.

Het vermogen om gemakkelijk te leren zorgt ervoor dat het een geweldige hond is voor baasjes zonder ervaring. De gemiddelde grootte van de Goldador is 54-60cm. Het gemiddelde gewicht is 27-36kg.