Golden Retriever pup kopen in Limburg? | Bazoeki
Welke hond zoek je?
100% geen broodfokkers
Beoordeeld met een 4.7 ⭐
750+ aanbieders
Golden Retriever

Golden Retriever pup kopen in Limburg

Hier vind je Golden Retriever pups van goede fokkers en particulieren in Limburg. Bij Bazoeki kun je Golden Retriever pups bekijken met stamboom, maar ook zonder stamboom. Ga op zoek naar beschikbare of verwachte nestjes. Wil je weten wat een Golden Retriever puppy kost? De gemiddelde prijs ligt tussen de €1500 en €2000. Heb je hulp nodig bij het vinden van een hond? Bekijk ons Kennis Centrum of lees hieronder meer over de Golden Retriever

Lees meer…

Geen beschikbaarheid

Wachtlijst gesloten
Golden Retriever
Golden Retriever
Limburg ‧ Met een stamboom
Onze ouder honden worden geselecteerd op uiterlijk, karakter en gezondheids status. Alle pups komen…
4.5
(2 reviews)
Wachtlijst gesloten
Golden Retriever
Golden Retriever
Limburg ‧ Met een stamboom
Onze dames wonen in huis en zitten niet in kennels. Het zijn onze huisgenoten, de pups worden gebor…

Blijf op de hoogte van nestjes

Maak een gratis account aan op Bazoeki, zo zoek je makkelijker naar je toekomstige pup en blijf je op de hoogte van nestjes.
Gratis account aanmaken

Uitbundige kindervriend

De Golden Retriever is een alleskunner, het is een goeie jachthond en een geweldige familiehond. Het is een intelligente en vriendelijke hond die makkelijk is te trainen. Een volwassen Golden Retriever wordt ongeveer 50-60 cm hoog en weegt ongeveer 25-35 kg. De Golden Retriever heeft een vrolijk en afhankelijk karakter. Hij heeft een goed gevoel voor humor en is dol op zwemmen. De Golden Retriever heeft veel energie, dus heeft veel beweging nodig. Zijn vacht is langharig en kan in twee kleuren komen, een roestbruine gouden of de lichtere blonde kleur. Een goed gefokte Golden Retriever puppy kost tussen de €1000 en €2300. Op zoek naar een Golden Retriever pup? Bekijk hieronder goede fokkers in heel Nederland.