Grote Zwitserse Sennenhond pup kopen in Noord-Brabant? | Bazoeki
Welke hond zoek je?
100% goede fokkers
Beoordeeld met een 4.7 ⭐
750+ aanbieders
Grote Zwitserse Sennenhond

Grote Zwitserse Sennenhond pup kopen in Noord-Brabant

Hier vind je Grote Zwitserse Sennenhond pups van goede fokkers en particulieren in Noord-Brabant. Bij Bazoeki kun je Grote Zwitserse Sennenhond pups bekijken met stamboom, maar ook zonder stamboom. Ga op zoek naar beschikbare of verwachte nestjes. Wil je weten wat een Grote Zwitserse Sennenhond puppy kost? De gemiddelde prijs ligt tussen de €1500 en €2000. Heb je hulp nodig bij het vinden van een hond? Bekijk ons Kennis Centrum of lees hieronder meer over de Grote Zwitserse Sennenhond

Lees meer…

Blijf op de hoogte van nestjes

Maak een gratis account aan op Bazoeki, zo zoek je makkelijker naar je toekomstige pup en blijf je op de hoogte van nestjes.
Gratis account aanmaken

Grote Vrolijkerd

De Grote Zwitserse Sennenhond is een groot en sterk ras. Ze kunnen wel tot 60 kg zwaar worden en worden ongeveer 60-72 cm hoog. Het zijn dus echte zware honden en passen dus ook niet zomaar in elke familie. Deze honden hebben nemen veel ruimte in. Ze zijn goedmoedig, aanhankelijk en goede wakers. Ondanks hun grootte kunnen ze goed overweg met kinderen. Van oorsprong zijn deze honden bedoeld als waakhonden.