Havanezer pup kopen in Limburg? | Bazoeki
Welke hond zoek je?
100% geen broodfokkers
Beoordeeld met een 4.7 ⭐
750+ aanbieders
Havanezer

Havanezer pup kopen in Limburg

Hier vind je Havanezer pups van goede fokkers en particulieren in Limburg. Bij Bazoeki kun je Havanezer pups bekijken met stamboom, maar ook zonder stamboom. Ga op zoek naar beschikbare of verwachte nestjes. Wil je weten wat een Havanezer puppy kost? De gemiddelde prijs ligt tussen de €1500 en €2000. Heb je hulp nodig bij het vinden van een hond? Bekijk ons Kennis Centrum of lees hieronder meer over de Havanezer

Lees meer…

Blijf op de hoogte van nestjes

Maak een gratis account aan op Bazoeki, zo zoek je makkelijker naar je toekomstige pup en blijf je op de hoogte van nestjes.
Gratis account aanmaken

Aanhankelijke lieverd

De Havanezer is een aanhankelijke, kleine hond met een lief karakter. Het is een hond met een behoorlijke dosis energie en hij heeft evenveel beweging nodig als de meeste grote honden. Ga er dus dagelijks op uit voor een wandeling of een spelletje in het bos. Deze hond is erg graag onder de mensen. De Havanezer kan zowel in een appartement of een huis met een grote tuin. Waarschijnlijk zal hij blaffen wanneer hij iemand langs het huis ziet komen of als hij een vreemd geluid hoort. De Havanezer kan het goed vinden met kinderen van alle leeftijden en andere honden en huisdieren.