Puppy kopen? Bazoeki - Pups van goede fokkers | Bazoeki
Welke hond zoek je?
100% geen broodfokkers
Beoordeeld met een 4.7 ⭐
750+ aanbieders
Siberische Husky

Puppy kopen

Pups van goede fokkers en particulieren vind je bij Bazoeki. Bekijk nestjes en pups van alle honden rassen en kruisingen bij jou in de buurt. Wil je weten waar je een hond kunt kopen? Bij Bazoeki controleren we alle fokkers op kwaliteit. Heb je hulp nodig bij de aanschaf van een hond? Bekijk ons Kennis Centrum.

Lees meer…

Geen beschikbaarheid

Siberian Husky
Siberian Husky
Oost-Vlaanderen
Bij ons is het een gelegenheidsnestje omdat we een pup in de familie willen houden. De pups worden …
Wachtlijst gesloten
Siberian Husky
Siberian Husky
Antwerpen ‧ Met een stamboom
Wij kiezen onze dieren op basis van gezondheid en correcte bouw, maar het gedrag is voor ons zeer be…
  • Beschikbaar: 2 reutjes, 4 teefjes

Blijf op de hoogte van nestjes

Maak een gratis account aan op Bazoeki, zo zoek je makkelijker naar je toekomstige pup en blijf je op de hoogte van nestjes.
Gratis account aanmaken

Atletische schoonheid

De Siberische Husky is een sledehond die geboren is om te rennen. Naast zijn mooie uiterlijk, is dit een werkhond die mentale en fysieke uitdaging nodig heeft. Van origine werd de Siberische Husky ingezet als sledehond en dit gebeurt vandaag de dag nog steeds. De Siberische Husky is zeker niet voor iedereen geschikt.

De Husky houdt van rennen, sleden trekken of met de rugzak een lange wandeling maken. Omdat hij ook heel veel van mensen houdt is hij aanhankelijk, zacht en speels en een hond dat graag deel uitmaakt van het gezin. Hij is alleen geen waakhond; vreemde mensen laat hij even vrolijk binnen zonder te blaffen. De Siberische Husky wordt gemiddeld tussen de 50 en 60 cm groot. Het gewicht ligt gemiddeld tussen de 16 en 27 kg.