Nederlands Kooikerhondje pup kopen in Noord-Brabant? | Bazoeki
Welke hond zoek je?
100% geen broodfokkers
Beoordeeld met een 4.7 ⭐
750+ aanbieders
Nederlands Kooikerhondje

Nederlands Kooikerhondje pup kopen in Noord-Brabant

Hier vind je Nederlands Kooikerhondje pups van goede fokkers en particulieren in Noord-Brabant. Bij Bazoeki kun je Nederlands Kooikerhondje pups bekijken met stamboom, maar ook zonder stamboom. Ga op zoek naar beschikbare of verwachte nestjes. Wil je weten wat een Nederlands Kooikerhondje puppy kost? De gemiddelde prijs ligt tussen de €1500 en €2000. Heb je hulp nodig bij het vinden van een hond? Bekijk ons Kennis Centrum of lees hieronder meer over de Nederlands Kooikerhondje

Lees meer…

Blijf op de hoogte van nestjes

Maak een gratis account aan op Bazoeki, zo zoek je makkelijker naar je toekomstige pup en blijf je op de hoogte van nestjes.
Gratis account aanmaken

Trouwe vriend

Het kooikerhondje is een echte vriend voor het leven. Van oorsprong zijn het werkhonden, waardoor ze erg gefocust zijn op de baas en een goed uithoudingsvermogen hebben. Het kooikerhondje heeft een halflange vacht die oranje-roodbont van kleur is. Opvallend zijn hun goed behaarde oren met een zwarte haarpunt. Door hun intelligentie zijn ze goed te trainen, maar er moet wel duidelijk leiding worden gegeven. Voor een consequente eigenaar zullen ze bereid zijn hard te werken. Kooikerhondjes zijn vriendelijk en levendig, maar kunnen gereserveerd zijn tegenover vreemden.