Puppy kopen? Bazoeki - Pups van goede fokkers | Bazoeki
Welke hond zoek je?
100% goede fokkers
Beoordeeld met een 4.7 ⭐
750+ aanbieders
Pomsky

Puppy kopen

Pups van goede fokkers en particulieren vind je bij Bazoeki. Bekijk nestjes en pups van alle honden rassen en kruisingen bij jou in de buurt. Wil je weten waar je een hond kunt kopen? Bij Bazoeki controleren we alle fokkers op kwaliteit. Heb je hulp nodig bij de aanschaf van een hond? Bekijk ons Kennis Centrum.

Lees meer…

Geen beschikbaarheid

5
(1 review)
Pomsky
Pomsky
Gelderland
Onze honden leven met ons in huis en wij fokken af en toe een nestje uit gezonde en geteste, goed ge…
Wachtlijst gesloten
Pomsky
Pomsky
Gelderland
De gezondheid van onze honden staat bij ons voorop. Hier besteden wij dan ook erg veel aandacht en t…

Blijf op de hoogte van nestjes

Maak een gratis account aan op Bazoeki, zo zoek je makkelijker naar je toekomstige pup en blijf je op de hoogte van nestjes.
Gratis account aanmaken

Schattige familievriend

De pomsky is een schattige en gekke hond. Het is een kruising tussen de Dwergkeeshond en de Siberische Husky. Het zijn kleine of middelgrote honden die geschikt zijn voor het leven in een appartement. De Pomsky is een hond die graag in het middelpunt staat van de belangstelling. Door hun schattige uiterlijk en speelse gedrag krijgen ze vaak deze belangstelling. Pomskies worden bijna altijd gefokt door kunstmatige inseminatie. Natuurlijk fokken zou onveilig zijn. Dit is een duur proces, waardoor fokkers veel geld vragen voor Pomskies. Het gemiddelde gewicht van de Pomsky ligt tussen de 5-18 kg. De gemiddelde lengte is 25-48 cm.