Puppy kopen? Bazoeki - Pups van goede fokkers | Bazoeki
Welke hond zoek je?
100% geen broodfokkers
Beoordeeld met een 4.7 ⭐
750+ aanbieders
Vizsla

Puppy kopen

Pups van goede fokkers en particulieren vind je bij Bazoeki. Bekijk nestjes en pups van alle honden rassen en kruisingen bij jou in de buurt. Wil je weten waar je een hond kunt kopen? Bij Bazoeki controleren we alle fokkers op kwaliteit. Heb je hulp nodig bij de aanschaf van een hond? Bekijk ons Kennis Centrum.

Lees meer…

Blijf op de hoogte van nestjes

Maak een gratis account aan op Bazoeki, zo zoek je makkelijker naar je toekomstige pup en blijf je op de hoogte van nestjes.
Gratis account aanmaken

Liefdevolle werker

Vizsla's zijn veelzijdige en hardwerkende honden die erg gericht zijn op hun eigenaar. Ze hebben je veel liefde te bieden, maar moeten wel bezig worden gehouden. De vacht kan kortharig of draadharig zijn en de kleur varieert van tarwegeel tot lichtbruin. Het is een jachthond met enorm veel energie. Ze moeten lange wandelingen maken en daarnaast ook mentaal worden uitgedaagd om verveling te voorkomen. Het liefste hebben ze een eigenaar die veel thuis om ze aandacht te geven. Ze kunnen goed met kinderen overweg. Vizsla's zijn super kameraden voor actieve gezinnen die hem de beweging en aandacht kunnen geven waar ze naar hunkeren. Ze worden gemiddeld tussen de 53 en 64 cm groot. Het gewicht ligt gemiddeld tussen de 18 en 29 kg.

Ben je op zoek naar een Vizsla pup? Bekijk hieronder goede Vizsla fokkers.