Welsh Corgi Cardigan sable pup kopen? | Bazoeki
Welke hond zoek je?
100% goede fokkers
Beoordeeld met een 4.7 ⭐
750+ aanbieders
Welsh Corgi Cardigan

Welsh Corgi Cardigan sable pup kopen

Hier vind je Welsh Corgi Cardigan sable pups van goede fokkers en particulieren. Bij Bazoeki kun je Welsh Corgi Cardigan sable pups bekijken met stamboom, maar ook zonder stamboom. Ga op zoek naar beschikbare of verwachte nestjes. Wil je weten wat een Welsh Corgi Cardigan puppy kost? De gemiddelde prijs ligt tussen de €1500 en €2000. Heb je hulp nodig bij het vinden van een hond? Bekijk ons Kennis Centrum of lees hieronder meer over de Welsh Corgi Cardigan.

Lees meer…
We hebben momenteel geen fokkers beschikbaar voor deze zoekopdracht

Blijf op de hoogte van nestjes

Maak een gratis account aan op Bazoeki, zo zoek je makkelijker naar je toekomstige pup en blijf je op de hoogte van nestjes.
Gratis account aanmaken

Ondeugende speelkameraad

De Welsh Corgi Cardigan is een grote hond in een kleinere verpakking. De Cardigan is moedig, intelligent en heeft veel gevoel voor humor. Deze levendige hond kan iets gereserveerd zijn naar vreemden, maar houdt enorm van zijn eigen familie. Corgi's zijn van origine veedrijvers en hebben nog steeds behoefte aan werk. Hij heeft daarom een consequente, maar vriendelijke opvoeding nodig. De schofthoogte van de Cardigan ligt rond de 30 cm. Het gewicht varieert van 15 kg tot 20 kg.