Zwitserse Witte Herder stokhaar pup kopen? | Bazoeki
Welke hond zoek je?
100% geen broodfokkers
Beoordeeld met een 4.7 ⭐
750+ aanbieders
Zwitserse Witte Herder

Zwitserse Witte Herder stokhaar pup kopen

Hier vind je Zwitserse Witte Herder stokhaar pups van goede fokkers en particulieren. Bij Bazoeki kun je Zwitserse Witte Herder stokhaar pups bekijken met stamboom, maar ook zonder stamboom. Ga op zoek naar beschikbare of verwachte nestjes. Wil je weten wat een Zwitserse Witte Herder puppy kost? De gemiddelde prijs ligt tussen de €1500 en €2000. Heb je hulp nodig bij het vinden van een hond? Bekijk ons Kennis Centrum of lees hieronder meer over de Zwitserse Witte Herder.

Lees meer…
We hebben momenteel geen fokkers beschikbaar voor deze zoekopdracht

Blijf op de hoogte van nestjes

Maak een gratis account aan op Bazoeki, zo zoek je makkelijker naar je toekomstige pup en blijf je op de hoogte van nestjes.
Gratis account aanmaken

Witte zachtaardige werker

De Zwitserse Witte Herder is een slimme, lieve, leuke en gezellige hond. Het is nog een redelijk ‘jong’ ras. Het is een loyale hond met veel energie. Hij gaat graag meewandelen, zwemmen of rent mee terwijl je fietst. Het ras heeft twee vacht varianten, lang stokhaar en stokhaar. De schofthoogte van de Zwitserse Witte Herder is ongeveer 55-65 cm en het gewicht is ongeveer tussen de 25-40 kg. Hij is heel goed met kinderen, als hij er vanaf jongs af aan mee is opgegroeid kun je je geen betere kindervriend voorstellen. Maar hoe lief en zachtaardig deze hond ook is, hij heeft ook een sterke eigen wil.