Shih Tzu pups te koop | Bazoeki
Welke hond zoek je?

Shih Tzu
pups te koop

Koop jouw Shih Tzu pup bij een betrouwbare Bazoeki fokker!

Shih Tzu

Speels kameraadje

Speels - Attent - Loyaal - Vrolijk

De Shih Tzu is een kleine hond met een lange vacht. Hij heeft een onafhankelijk karakter, maar is een speelse en sociale hond. De Shih Tzu kan een goede gezinshond zijn. De Shih Tzu past zich gemakkelijk aan het ritme en de omgeving van zijn baas aan. Gemiddeld wordt de Shih Tzu tussen de 22 en 27 cm groot. Het gewicht ligt gemiddeld tussen de 4 en 8 kg.

Let op: De Shih Tzu is een zogenaamd kortsnuitig ras. Vanaf september 2020 moeten fokkers van de Shih Tzu aantonen dat ze honden met een langere snuit fokken. Om deze reden moet een dierenarts eerst kijken of de ouderdieren beiden aan bepaalde eisen voldoen. Een dierenarts kijkt dan of de ouderdieren goed kunnen ademen, open neusgaten hebben, een lange(re) snuit hebben, geen neusplooi hebben, het oogwit niet zichtbaar is en of de hond zijn ogen goed kan dichtdoen.

Fokt een fokker toch met een ouderdier met een te korte snuit dan is hij of zij strafbaar. De Shih Tzu fokkers die op Bazoeki staan leveren de verklaring van de dierenarts bij ons in. Ook wanneer een fokker met stamboom wil fokken heeft hij eerst een verklaring nodig, voordat de pups de stamboom krijgen.

Bazoeki standaard
Kopen bij een verantwoorde fokker
  • Ouderdieren en pups worden getest op gezondheid
  • Pups worden voorbereid op de verhuizing naar baasje
  • Leven in een veilige, schone en verrijkende omgeving
Lees meer
Betrouwbare Shih Tzu fokkers

Blijf op de hoogte van nestjes

Maak een gratis account aan op Bazoeki zo zoek je nog makkelijker naar jouw toekomstige pup & blijf je op de hoogte.
Suus van Bazoeki
Hulp nodig bij je zoektocht?

Ik ben Suus van Bazoeki. Waar kan ik je mee helpen?