American Akita pup kopen in Flevoland? | Bazoeki
Welke hond zoek je?
100% goede fokkers
Beoordeeld met een 4.7 ⭐
750+ aanbieders
American Akita

American Akita pup kopen in Flevoland

Hier vind je American Akita pups van goede fokkers en particulieren in Flevoland. Bij Bazoeki kun je American Akita pups bekijken met stamboom, maar ook zonder stamboom. Ga op zoek naar beschikbare of verwachte nestjes. Wil je weten wat een American Akita puppy kost? De gemiddelde prijs ligt tussen de €1500 en €2000. Heb je hulp nodig bij het vinden van een hond? Bekijk ons Kennis Centrum of lees hieronder meer over de American Akita

Lees meer…

Blijf op de hoogte van nestjes

Maak een gratis account aan op Bazoeki, zo zoek je makkelijker naar je toekomstige pup en blijf je op de hoogte van nestjes.
Gratis account aanmaken

Betrokken beschermer

De American Akita staat trots op zijn sterke benen en draagt zijn gekrulde staart omhoog, wat ze een imposante verschijning maakt. Door zijn sterke wil, onbevreesde karakter en intelligentie is de American Akita een uitdagend ras om in huis te halen. Ze kunnen erg eigenwijs zijn en hebben een ervaren leider nodig die van nature overwicht heeft. Het zijn geen geschikte honden voor eigenaren zonder ervaring. In de handen van de juiste eigenaar is dit ras een ontzettend loyale, aanhankelijke familievriend die kosten wat het kost zijn mensen zal beschermen. Ze zijn graag deel van het gezin en zullen dan ook erg betrokken zijn bij je dagelijkse bezigheden.