American Staffordshire Terriër pup kopen in Zuid-Holland? | Bazoeki
Welke hond zoek je?
100% geen broodfokkers
Beoordeeld met een 4.7 ⭐
750+ aanbieders
American Staffordshire Terriër

American Staffordshire Terriër pup kopen in Zuid-Holland

Hier vind je American Staffordshire Terriër pups van goede fokkers en particulieren in Zuid-Holland. Bij Bazoeki kun je American Staffordshire Terriër pups bekijken met stamboom, maar ook zonder stamboom. Ga op zoek naar beschikbare of verwachte nestjes. Wil je weten wat een American Staffordshire Terriër puppy kost? De gemiddelde prijs ligt tussen de €1500 en €2000. Heb je hulp nodig bij het vinden van een hond? Bekijk ons Kennis Centrum of lees hieronder meer over de American Staffordshire Terriër

Lees meer…

Geen beschikbaarheid

4.7
(7 reviews)
American Staffordshire Terrier
American Staffordshire Terrier
Zuid-Holland ‧ Met een stamboom
Wij fokken de Australian Labradoodle volgens de richtlijnen van de WALA en de ALAEU. De Amerikaanse …
5
(2 reviews)
Wachtlijst gesloten
American Staffordshire Terrier
American Staffordshire Terrier
Zuid-Holland ‧ Met een stamboom
Ons doel is op een verantwoorde manier te fokken en ons verder ontwikkelen. Wij streven dan ook naar…

Blijf op de hoogte van nestjes

Maak een gratis account aan op Bazoeki, zo zoek je makkelijker naar je toekomstige pup en blijf je op de hoogte van nestjes.
Gratis account aanmaken

Sterke speelkameraad

De American Staffordshire Terriër heeft een indrukwekkend uiterlijk. Het zijn atletische honden met een gespierd en krachtig lichaam. Dit ras heeft behoefte aan veel beweging en is door zijn atletische bouw vrijwel onvermoeibaar. De Terriër is erg gesteld op mensen en wordt dan ook graag betrokken bij zijn familie. Ze hebben een zelfverzekerde eigenaar met een sterke wil nodig die zich helemaal kan wijden aan een gedegen regime van socialisatie, training en activiteit. Houd rekening met een intensieve periode van socialisatie en training tot een leeftijd van 1,5 jaar. De American Staffordshire Terriër wordt gemiddeld tussen de 43 en 48 cm groot. Het gewicht ligt gemiddeld tussen de 18 en 32 kg.