Puppy kopen? Bazoeki - Pups van goede fokkers | Bazoeki
Welke hond zoek je?
100% geen broodfokkers
Beoordeeld met een 4.7 ⭐
750+ aanbieders
Amerikaanse Cocker Spaniël

Puppy kopen

Pups van goede fokkers en particulieren vind je bij Bazoeki. Bekijk nestjes en pups van alle honden rassen en kruisingen bij jou in de buurt. Wil je weten waar je een hond kunt kopen? Bij Bazoeki controleren we alle fokkers op kwaliteit. Heb je hulp nodig bij de aanschaf van een hond? Bekijk ons Kennis Centrum.

Lees meer…

Blijf op de hoogte van nestjes

Maak een gratis account aan op Bazoeki, zo zoek je makkelijker naar je toekomstige pup en blijf je op de hoogte van nestjes.
Gratis account aanmaken

Liefhebbende familiehond

De Amerikaanse Cocker Spaniël is pas echt gelukkig als hij zijn baasjes gelukkig kan maken. Dit is dan ook een echte familiehond, die goed met kinderen kan omgaan. Het karakter van de Amerikaanse Cocker Spaniël is vriendelijk, liefdevol, gevoelig en loyaal. Dit maakt deze honden erg populair en een echte aanwinst voor een gezin.

Deze hond is erg actief en geniet dan ook van een flinke wandeling of spelletjes. Dit komt voort uit het jachtinstinct waar de Cocker Spaniël in eerste instantie voor werd ingezet. Ze zullen ze zich dan ook gaan vervelen als ze niet genoeg uitgedaagd worden.