Pups te koop van goede fokkers | Bazoeki
Welke hond zoek je?
100% goede fokkers
Beoordeeld met een 4.7 ⭐
750+ aanbieders
Australian Shepherd

Puppy kopen

Pups van goede fokkers en particulieren vind je bij Bazoeki. Bekijk nestjes en pups van alle honden rassen en kruisingen bij jou in de buurt. Wil je weten waar je een hond kunt kopen? Bij Bazoeki controleren we alle fokkers op kwaliteit. Heb je hulp nodig bij de aanschaf van een hond? Bekijk ons Kennis Centrum.

Lees meer…
We hebben momenteel geen fokkers beschikbaar voor deze zoekopdracht

Blijf op de hoogte van nestjes

Maak een gratis account aan op Bazoeki, zo zoek je makkelijker naar je toekomstige pup en blijf je op de hoogte van nestjes.
Gratis account aanmaken

Onvermoeibaar gezelschap

Alles wat je moet weten over de Australian Shepherd: een complete gids

Ben je geïnteresseerd in het adopteren van een Australian Shepherd of wil je gewoon meer te weten komen over dit prachtige ras? Zoek dan niet verder! In deze complete gids zullen we je alles vertellen wat je moet weten over de Australian Shepherd.
De Australian Shepherd, ook wel bekend als de "Aussie," is een veelzijdige en intelligente hond met een unieke persoonlijkheid. In deze gids zul je ontdekken waar dit ras vandaan komt, hoe ze eruitzien en wat voor temperament ze hebben. We zullen je ook adviseren over de beste manieren om voor een Australian Shepherd te zorgen, inclusief hun voeding, training en gezondheidsbehoeften.

Of je nu een actieve levensstijl hebt of op zoek bent naar een trouwe metgezel voor het hele gezin, de Australian Shepherd kan de perfecte keuze voor jou zijn. Met hun speelse en enthousiaste karakter weten ze altijd een glimlach op je gezicht te toveren.
Dus, laten we op ontdekkingsreis gaan en alles leren over dit fascinerende ras. Bereid je voor om verliefd te worden op de Australian Shepherd!