Bolognezer pup kopen in Gelderland? | Bazoeki
Welke hond zoek je?
100% geen broodfokkers
Beoordeeld met een 4.7 ⭐
750+ aanbieders
Bolognezer

Bolognezer pup kopen in Gelderland

Hier vind je Bolognezer pups van goede fokkers en particulieren in Gelderland. Bij Bazoeki kun je Bolognezer pups bekijken met stamboom, maar ook zonder stamboom. Ga op zoek naar beschikbare of verwachte nestjes. Wil je weten wat een Bolognezer puppy kost? De gemiddelde prijs ligt tussen de €1500 en €2000. Heb je hulp nodig bij het vinden van een hond? Bekijk ons Kennis Centrum of lees hieronder meer over de Bolognezer

Lees meer…

Geen beschikbaarheid

5
(4 reviews)
Bolognezer
Bolognezer
Gelderland ‧ Met een stamboom
5
(2 reviews)
Wachtlijst gesloten
Bolognezer
Bolognezer
Gelderland ‧ Met een stamboom
We fokken volgens de regels van de Raad van Beheer. Alle hondjes hebben dan ook een stamboom en alle…

Blijf op de hoogte van nestjes

Maak een gratis account aan op Bazoeki, zo zoek je makkelijker naar je toekomstige pup en blijf je op de hoogte van nestjes.
Gratis account aanmaken

Italiaanse knuffel

Als echte gezelschapshond staat de Bolognezer het liefste aan de zijde van zijn familie. De Bolognezer is lid van de Bichon familie van witte, pluizige honden. Hij is ook wel bekend als de Bichon Bolognese, omdat hij afkomstig is uit de Italiaanse stad Bologna. Bologenezers zijn lieve en toegewijde honden. Maar ze houden er ook van om hun zin te krijgen en kunnen er behoorlijk sluw mee omspringen, dus wees voorzichtig - je kan zo voor de gek worden gehouden door een pluizenbolletje van nog geen 5 kg.