Cane Corso pup kopen in Limburg? | Bazoeki
Welke hond zoek je?
100% geen broodfokkers
Beoordeeld met een 4.7 ⭐
750+ aanbieders
Cane Corso

Cane Corso pup kopen in Limburg

Hier vind je Cane Corso pups van goede fokkers en particulieren in Limburg. Bij Bazoeki kun je Cane Corso pups bekijken met stamboom, maar ook zonder stamboom. Ga op zoek naar beschikbare of verwachte nestjes. Wil je weten wat een Cane Corso puppy kost? De gemiddelde prijs ligt tussen de €1500 en €2000. Heb je hulp nodig bij het vinden van een hond? Bekijk ons Kennis Centrum of lees hieronder meer over de Cane Corso

Lees meer…

Geen beschikbaarheid

Wachtlijst gesloten
Cane Corso
Cane Corso
Limburg ‧ Met een stamboom
Wij fokken op een verantwoorde wijze af en toe een nestje. Hierbij staat bij ons de gezondheid en he…

Blijf op de hoogte van nestjes

Maak een gratis account aan op Bazoeki, zo zoek je makkelijker naar je toekomstige pup en blijf je op de hoogte van nestjes.
Gratis account aanmaken

Imposante bewaker

De grote Cane Corso is een indrukwekkende verschijning met een stevige persoonlijkheid. Dit is een energiek ras dat veel uitdaging nodig heeft, zowel fysiek als mentaal. Als hieraan voldaan wordt, is dit ras ontzettend loyaal. Ze zijn graag in de buurt van hun familie en zijn daardoor niet geschikt om lange tijd alleen te laten. Ze gedijen het beste in een omgeving met veel ruimte met toegang tot buitenomgeving. Bekijk hieronder Cane Corso fokkers uit heel Nederland.