Chocolade Cockapoo pup kopen in Zeeland? | Bazoeki
Welke hond zoek je?
100% goede fokkers
Beoordeeld met een 4.7 ⭐
750+ aanbieders
Cockapoo

Chocolade Cockapoo pup kopen in Zeeland

Bij Bazoeki vind je chocolade Cockapoo pups van goede fokkers en particulieren in zeeland. De Cockapoo is een kruising tussen Cocker Spaniël en Poedel ouders. Ga op zoek naar beschikbare of verwachte nestjes. Wil je weten wat een Cockapoo puppy kost? De gemiddelde prijs ligt tussen de €1500 en €2500. Heb je hulp nodig bij het vinden van een hond? Bekijk ons Kennis Centrum of lees hieronder meer over de Cockapoo.

Lees meer…

Blijf op de hoogte van nestjes

Maak een gratis account aan op Bazoeki, zo zoek je makkelijker naar je toekomstige pup en blijf je op de hoogte van nestjes.
Gratis account aanmaken

Zachte vrolijkerd

De Cockapoo is een kruising tussen een Cocker Spaniël en een Poedel. Wanneer hij het beste van twee werelden erft, krijgt hij de energie en vitaliteit van de Cocker Spaniël met de intelligentie en toewijding van de Poedel. De combinatie van intelligentie en de behoefte om te werken voor de baas maakt de Cockapoo een vrolijke en vriendelijke vriend voor het leven. De Cockapoo is een goede gezinshond, omdat hij zich gemakkelijk aan meerdere personen verbindt. Doorgaans zijn ze erg goed met kinderen, maar vinden het wel lastig om om te gaan pesterijen of een ruwe behandeling. Hele jonge kinderen kun je daarom niet alleen laten met de hond.