Gevlekt-en-zwart Duitse Dog pup kopen in Noord-Brabant? | Bazoeki
Welke hond zoek je?
100% geen broodfokkers
Beoordeeld met een 4.7 ⭐
750+ aanbieders
Duitse Dog

Gevlekt-en-zwart Duitse Dog pup kopen in Noord-Brabant

Hier vind je gevlekt-en-zwart Duitse Dog pups van goede fokkers en particulieren in Noord-Brabant. Bij Bazoeki kun je Duitse Dog pups bekijken met stamboom, maar ook zonder stamboom. Ga op zoek naar beschikbare of verwachte nestjes. Wil je weten wat een Duitse Dog puppy kost? De gemiddelde prijs ligt tussen de €1500 en €2000. Heb je hulp nodig bij het vinden van een hond? Bekijk ons Kennis Centrum of lees hieronder meer over de Duitse Dog.

Lees meer…

Geen beschikbaarheid

Wachtlijst gesloten
Duitse Dog
Duitse Dog
Noord-Brabant
De gezondheid van de dieren staat bij ons hoog in het vaandel, hier ligt dus ook de focus in wanneer…
Wachtlijst gesloten
Duitse Dog
Duitse Dog
Noord-Brabant
Door kritisch te kijken naar de combinatie tussen de ouderdieren willen we een positieve bijdrage le…

Blijf op de hoogte van nestjes

Maak een gratis account aan op Bazoeki, zo zoek je makkelijker naar je toekomstige pup en blijf je op de hoogte van nestjes.
Gratis account aanmaken

Grote aanhankelijke reus

De Duitse Dog is een gigantras met elegante en adellijke verschijning. Zijn voorouders waren trotse berenjagers, maar hij is nu al generaties lang een gezelschapshond met een zacht en vriendelijk karakter. Toch moeten toekomstige baasjes de verplichting aan gaan om de Duitse Dog intensief te socialiseren, te trainen en gezelschap te bieden. Met zijn grootte vereist de hond onderwijs en supervisie om hem goed aan het huiselijke leven te kunnen laten wennen. De Duitse Dog wordt gemiddeld tussen de 71 en 82 cm groot. Het gewicht ligt gemiddeld tussen de 49 en 80 kg.