Duitse Pinscher pup kopen in Noord-Brabant? | Bazoeki
Welke hond zoek je?
100% goede fokkers
Beoordeeld met een 4.7 ⭐
750+ aanbieders
Duitse Pinscher

Duitse Pinscher pup kopen in Noord-Brabant

Hier vind je Duitse Pinscher pups van goede fokkers en particulieren in Noord-Brabant. Bij Bazoeki kun je Duitse Pinscher pups bekijken met stamboom, maar ook zonder stamboom. Ga op zoek naar beschikbare of verwachte nestjes. Wil je weten wat een Duitse Pinscher puppy kost? De gemiddelde prijs ligt tussen de €1500 en €2000. Heb je hulp nodig bij het vinden van een hond? Bekijk ons Kennis Centrum of lees hieronder meer over de Duitse Pinscher

Lees meer…

Blijf op de hoogte van nestjes

Maak een gratis account aan op Bazoeki, zo zoek je makkelijker naar je toekomstige pup en blijf je op de hoogte van nestjes.
Gratis account aanmaken

Temperamentvolle huishond

De Duitse Pinscher is een veelzijdige middelgrote hond die het beste tot zijn recht komt in een stabiele omgeving. Hij is van origine een erfhond die werd ingezet als ratten- en muizenverjager. Deze Pinscher heeft de energie en drive van een werkhond, maar het is ook een super fijne vriend. Ze houden er erg van om in de buurt van hun familie te zijn. Deze temperamentvolle hond zal er alles aan doen om je te beschermen, hij houdt zijn omgeving goed in de gaten. De Duitse Pinscher wordt ongeveer 45-50 cm groot en weegt rond de 15 kg.