Puppy kopen? Bazoeki - Pups van goede fokkers | Bazoeki
Welke hond zoek je?
100% goede fokkers
Beoordeeld met een 4.7 ⭐
750+ aanbieders
Dwergteckel

Puppy kopen

Pups van goede fokkers en particulieren vind je bij Bazoeki. Bekijk nestjes en pups van alle honden rassen en kruisingen bij jou in de buurt. Wil je weten waar je een hond kunt kopen? Bij Bazoeki controleren we alle fokkers op kwaliteit. Heb je hulp nodig bij de aanschaf van een hond? Bekijk ons Kennis Centrum.

Lees meer…
We hebben momenteel geen fokkers beschikbaar voor deze zoekopdracht

Blijf op de hoogte van nestjes

Maak een gratis account aan op Bazoeki, zo zoek je makkelijker naar je toekomstige pup en blijf je op de hoogte van nestjes.
Gratis account aanmaken

Vrolijke deugniet

Oorspronkelijk is de Dwergteckel gefokt om onder de grond te jagen op bijvoorbeeld konijnen. Ondanks zijn korte pootjes is hij sportief en altijd in voor een wandeling of een spelletje. Er zijn verschillende vachttypes, waaronder ruwharig, kortharig of langharig. Het gewicht ligt gemiddeld tussen de 5 en 7 kg.

Ben je op zoek naar een Dwergteckel? Als toekomstige eigenaar moet je in het bezit zijn van een sterke wil en voorbereid zijn op een koppige, komische maar liefhebbende hond. De Dwergteckel kan goed in een gezin met wat oudere kinderen. Bij kleine kinderen is hij niet altijd geschikt omdat hij snel jaloers kan zijn of kan happen wanneer hij wordt geplaagd of pijn gedaan wordt. Bekijk hieronder pups uit nestjes van goede Dwergteckel fokkers.