Rode Engelse Cocker Spaniël pup kopen in Zeeland? | Bazoeki
Welke hond zoek je?
100% geen broodfokkers
Beoordeeld met een 4.7 ⭐
750+ aanbieders
Engelse Cocker Spaniël

Rode Engelse Cocker Spaniël pup kopen in Zeeland

Hier vind je Rode Engelse Cocker Spaniël pups van goede fokkers en particulieren in Zeeland. Bij Bazoeki kun je Engelse Cocker Spaniël pups bekijken met stamboom, maar ook zonder stamboom. Ga op zoek naar beschikbare of verwachte nestjes. Wil je weten wat een Engelse Cocker Spaniël puppy kost? De gemiddelde prijs ligt tussen de €1500 en €2000. Heb je hulp nodig bij het vinden van een hond? Bekijk ons Kennis Centrum of lees hieronder meer over de Engelse Cocker Spaniël.

Lees meer…

Geen beschikbaarheid

Wachtlijst gesloten
Engelse Cocker Spaniel
Engelse Cocker Spaniel
Zeeland ‧ Met een stamboom
Wij fokken alleen met honden die voldoen aan de eisen van de Raad van Beheer en ESSCN. Wij vinden h…
  • Werklijn

Blijf op de hoogte van nestjes

Maak een gratis account aan op Bazoeki, zo zoek je makkelijker naar je toekomstige pup en blijf je op de hoogte van nestjes.
Gratis account aanmaken

Opgewekte goedzak

De Engelse Cocker Spaniël wordt ook wel de ‘vrolijke Cocker’ genoemd. Hij heeft een vriendelijk en opgewekt karakter. Ze zijn het liefste onder de mensen en kunnen goed overweg met kinderen. Ze zijn wel veeleisend wanneer het aankomt op aandacht, beweging en vachtverzorging. De dikke vacht moet dagelijks geborsteld worden met extra zorg voor de lange oren. De Cocker Spaniël komt in heel veel verschillende kleuren en kleurencombinaties voor. De perfecte eigenaar voor Cocker Spaniël is een actieve, sociale eigenaar die vooral een hechte band wil met de hond. De Engelse Cocker Spaniël wordt gemiddeld tussen de 36 en 43 cm groot. Het gewicht ligt gemiddeld tussen de 12 en 16 kg.