Engelse Cocker Spaniël pup kopen in Zuid-Holland? | Bazoeki
Welke hond zoek je?
100% goede fokkers
Beoordeeld met een 4.7 ⭐
750+ aanbieders
Engelse Cocker Spaniël

Engelse Cocker Spaniël pup kopen in Zuid-Holland

Hier vind je Engelse Cocker Spaniël pups van goede fokkers en particulieren in Zuid-Holland. Bij Bazoeki kun je Engelse Cocker Spaniël pups bekijken met stamboom, maar ook zonder stamboom. Ga op zoek naar beschikbare of verwachte nestjes. Wil je weten wat een Engelse Cocker Spaniël puppy kost? De gemiddelde prijs ligt tussen de €1500 en €2000. Heb je hulp nodig bij het vinden van een hond? Bekijk ons Kennis Centrum of lees hieronder meer over de Engelse Cocker Spaniël

Lees meer…

Geen beschikbaarheid

Engelse Cocker Spaniel
Engelse Cocker Spaniel
Zuid-Holland ‧ Met een stamboom
De serieuze fokkers en de rasverenigingen proberen de Amerikaanse en Engelse Cocker Spaniels zo gez…
Wachtlijst gesloten
Engelse Cocker Spaniel
Engelse Cocker Spaniel
Zuid-Holland ‧ Met een stamboom
De Rietfee begon met Ace, een newfoundlander reu die dol was op aandacht. Hij was mijn eerste hond, …
  • Werklijn

Blijf op de hoogte van nestjes

Maak een gratis account aan op Bazoeki, zo zoek je makkelijker naar je toekomstige pup en blijf je op de hoogte van nestjes.
Gratis account aanmaken

Opgewekte goedzak

De Engelse Cocker Spaniël wordt ook wel de ‘vrolijke Cocker’ genoemd. Hij heeft een vriendelijk en opgewekt karakter. Ze zijn het liefste onder de mensen en kunnen goed overweg met kinderen. Ze zijn wel veeleisend wanneer het aankomt op aandacht, beweging en vachtverzorging. De dikke vacht moet dagelijks geborsteld worden met extra zorg voor de lange oren. De Cocker Spaniël komt in heel veel verschillende kleuren en kleurencombinaties voor. De perfecte eigenaar voor Cocker Spaniël is een actieve, sociale eigenaar die vooral een hechte band wil met de hond. De Engelse Cocker Spaniël wordt gemiddeld tussen de 36 en 43 cm groot. Het gewicht ligt gemiddeld tussen de 12 en 16 kg.