Foxterriër gladhaar pup kopen? | Bazoeki
Welke hond zoek je?
100% goede fokkers
Beoordeeld met een 4.7 ⭐
750+ aanbieders
Foxterriër

Foxterriër gladhaar pup kopen

Hier vind je Foxterriër gladhaar pups van goede fokkers en particulieren. Bij Bazoeki kun je Foxterriër gladhaar pups bekijken met stamboom, maar ook zonder stamboom. Ga op zoek naar beschikbare of verwachte nestjes. Wil je weten wat een Foxterriër puppy kost? De gemiddelde prijs ligt tussen de €1500 en €2000. Heb je hulp nodig bij het vinden van een hond? Bekijk ons Kennis Centrum of lees hieronder meer over de Foxterriër.

Lees meer…

Geen beschikbaarheid

Foxterrier
Foxterrier
Gelderland ‧ Met een stamboom
Het fokken van gezonde pups en het verzorgen van een goede socialisatie vind ik erg belangrijk. De p…
  • Gladhaar
Wachtlijst gesloten
Foxterrier
Foxterrier
Gelderland ‧ Met een stamboom
Ik vind het belangrijk om gezonde en goed gesocialiseerde pups te fokken. Daarom groeien de pups op …
  • Gladhaar

Blijf op de hoogte van nestjes

Maak een gratis account aan op Bazoeki, zo zoek je makkelijker naar je toekomstige pup en blijf je op de hoogte van nestjes.
Gratis account aanmaken

Zelfverzekerde praatjesmaker

De Foxterriër komt oorspronkelijk uit het Verenigd Koninkrijk. Deze hond heeft een lange geschiedenis, waar jammer genoeg maar weinig over bekend is doordat de meeste mensen toentertijd nog ongeletterd waren. Deze hond komt voor met gladhaar en met draadhaar. Het grootste verschil is voornamelijk dat het exemplaar met gladhaar voornamelijk iets moediger is. De Foxterriër is een actieve honden die veel beweging behoeven om hun energie kwijt te kunnen. Ze zijn alert op hun omgeving en werken graag voor de baas, wat voortkomt uit hun geschiedenis als jachthond. Deze hond wordt gemiddeld tussen de 36 en 39 cm groot. Het gewicht ligt gemiddeld tussen de 6 en 10 kg.