Puppy kopen? Bazoeki - Pups van goede fokkers | Bazoeki
Welke hond zoek je?
100% geen broodfokkers
Beoordeeld met een 4.7 ⭐
750+ aanbieders
Groenendaeler

Puppy kopen

Pups van goede fokkers en particulieren vind je bij Bazoeki. Bekijk nestjes en pups van alle honden rassen en kruisingen bij jou in de buurt. Wil je weten waar je een hond kunt kopen? Bij Bazoeki controleren we alle fokkers op kwaliteit. Heb je hulp nodig bij de aanschaf van een hond? Bekijk ons Kennis Centrum.

Lees meer…

Blijf op de hoogte van nestjes

Maak een gratis account aan op Bazoeki, zo zoek je makkelijker naar je toekomstige pup en blijf je op de hoogte van nestjes.
Gratis account aanmaken

Bruisende trouwe vriend

De Groenendaeler Herder is een van de 4 variëteiten van de Belgische Herder en onderscheidt zich met zijn zwarte lange vacht. Het is een veelzijdig ras met veel energie en bereidheid om te werken. Vroeger werden ze ingezet voor het jagen, bewaken en hoeden. Ze zijn erg gericht op hun baas en volgen je het liefste bij elke stap die je zet. Het is geen hond die veel alleen kan zijn. De Groenendaeler is een geschikte gezinshond en komt het beste tot zijn recht bij mensen die veel actie willen ondernemen met hun hond. Deze hond wordt gemiddeld tussen de 56 en 66 cm groot. Het gewicht ligt gemiddeld tussen de 20 en 30 kg.