Jack Russell Terriër pup kopen in Friesland? | Bazoeki
Welke hond zoek je?
100% goede fokkers
Beoordeeld met een 4.7 ⭐
750+ aanbieders
Jack Russell Terriër

Jack Russell Terriër pup kopen in Friesland

Hier vind je Jack Russell Terriër pups van goede fokkers en particulieren in Friesland. Bij Bazoeki kun je Jack Russell Terriër pups bekijken met stamboom, maar ook zonder stamboom. Ga op zoek naar beschikbare of verwachte nestjes. Wil je weten wat een Jack Russell Terriër puppy kost? De gemiddelde prijs ligt tussen de €1500 en €2000. Heb je hulp nodig bij het vinden van een hond? Bekijk ons Kennis Centrum of lees hieronder meer over de Jack Russell Terriër

Lees meer…

Blijf op de hoogte van nestjes

Maak een gratis account aan op Bazoeki, zo zoek je makkelijker naar je toekomstige pup en blijf je op de hoogte van nestjes.
Gratis account aanmaken

Energiek gezelschap

De Jack Russell Terriër is een geweldige energieke hond. Hij kan voorkomen in verschillende vachttypen: gladharig, ruwharig en broken. Het karakter van de Jack Russell kun je omschrijven als koppig, actief en ondeugend. Ze hebben een baasje nodig die ze een geduldige en consistente opvoeding kan geven. Zorg ervoor dat de jonge Jack Russel goed gesocialiseerd wordt met andere honden om te voorkomen dat zijn natuurlijke temperament overslaat in agressie. De Jack Russell wordt gemiddeld tussen de 25 en 31 cm groot. Het gewicht ligt gemiddeld tussen de 4 en 7 kg.