Middenslag Schnauzer zwart pup kopen in Limburg? | Bazoeki
Welke hond zoek je?
100% geen broodfokkers
Beoordeeld met een 4.7 ⭐
750+ aanbieders
Middenslag Schnauzer

Middenslag Schnauzer zwart pup kopen in Limburg

Hier vind je Middenslag Schnauzer zwart pups van goede fokkers en particulieren in Limburg. Bij Bazoeki kun je Middenslag Schnauzer zwart pups bekijken met stamboom, maar ook zonder stamboom. Ga op zoek naar beschikbare of verwachte nestjes. Wil je weten wat een Middenslag Schnauzer puppy kost? De gemiddelde prijs ligt tussen de €1500 en €2000. Heb je hulp nodig bij het vinden van een hond? Bekijk ons Kennis Centrum of lees hieronder meer over de Middenslag Schnauzer.

Lees meer…
We hebben momenteel geen fokkers beschikbaar voor deze zoekopdracht

Blijf op de hoogte van nestjes

Maak een gratis account aan op Bazoeki, zo zoek je makkelijker naar je toekomstige pup en blijf je op de hoogte van nestjes.
Gratis account aanmaken

Slimme levensgenieter

De Schnauzer is een luidruchtige ondeugd, die zich levendig en aanhankelijk opstelt. Hij is graag onder de mensen en wil het liefst samen spelen en bewegen. Door zijn intelligentie is hij gemakkelijk te trainen, maar heeft daarbij absoluut voldoende uitdaging nodig. Het is een echte familiehond die graag met kinderen optrekt. Daarnaast is hij beschermd naar de kinderen en het huis. De schofthoogte van de Middenslag Schnauzer ligt tussen de 45 cm en 50 cm. Het gewicht varieert van 15 kg tot 20 kg.