Puppy kopen? Bazoeki - Pups van goede fokkers | Bazoeki
Welke hond zoek je?
100% geen broodfokkers
Beoordeeld met een 4.7 ⭐
750+ aanbieders
Oud Duitse Herder

Puppy kopen

Pups van goede fokkers en particulieren vind je bij Bazoeki. Bekijk nestjes en pups van alle honden rassen en kruisingen bij jou in de buurt. Wil je weten waar je een hond kunt kopen? Bij Bazoeki controleren we alle fokkers op kwaliteit. Heb je hulp nodig bij de aanschaf van een hond? Bekijk ons Kennis Centrum.

Lees meer…
We hebben momenteel geen fokkers beschikbaar voor deze zoekopdracht

Blijf op de hoogte van nestjes

Maak een gratis account aan op Bazoeki, zo zoek je makkelijker naar je toekomstige pup en blijf je op de hoogte van nestjes.
Gratis account aanmaken

Trouwe waker

De Oud Duitse Herder is een grote hond die van oorsprong uit Duitsland komt. Zijn gewicht varieert tussen de 25-50 kg en hij wordt tussen de 55-68 cm hoog. Hij heeft een lange dichte vacht in onder andere de kleuren zwart-bruin, geel-bruin, volledig zwart en wolfsgrauw.. Het zijn echte werkhonden en worden dan ook vaak gebruikt als geleide-, verdediging-, waak-, en diensthond. Dit in combinatie met zijn leergierige en trouwe karakter, maakt het een fijne hond om mee samen te werken. Hij heeft een stabiel en zelfverzekerd karakter en is zeer trouw naar zijn eigenaar. Ondanks de drang naar werk is het de perfecte familiehond.