Puppy kopen? Bazoeki - Pups van goede fokkers | Bazoeki
Welke hond zoek je?
100% geen broodfokkers
Beoordeeld met een 4.7 ⭐
750+ aanbieders
Rhodesian Ridgeback

Puppy kopen

Pups van goede fokkers en particulieren vind je bij Bazoeki. Bekijk nestjes en pups van alle honden rassen en kruisingen bij jou in de buurt. Wil je weten waar je een hond kunt kopen? Bij Bazoeki controleren we alle fokkers op kwaliteit. Heb je hulp nodig bij de aanschaf van een hond? Bekijk ons Kennis Centrum.

Lees meer…
We hebben momenteel geen fokkers beschikbaar voor deze zoekopdracht

Blijf op de hoogte van nestjes

Maak een gratis account aan op Bazoeki, zo zoek je makkelijker naar je toekomstige pup en blijf je op de hoogte van nestjes.
Gratis account aanmaken

Krachtige loyale werkhond

De Rhodesian Ridgeback dankt zijn naam aan de bijzondere strook haar op zijn rug: de 'ridge'. Het karakter van de Rhodesian Ridgeback kun je omschrijven als een mensgerichte hond met een sterk waakinstinct. Hij heeft een sterke wil en heeft daarom een eigenaar nodig die aan hem is gewaagd. Dit betekent dat je in staat moet zijn om hem goed te socialiseren en intensief te trainen. De nodige ervaring met dit soort honden is een vereiste, alleen dan zal de Ridgeback het beste tot zijn recht komen. Deze hond wordt gemiddeld tussen de 61 en 69 cm groot. Het gewicht ligt gemiddeld tussen de 29 en 41 kg.

Ben je op zoek naar een Rhodesian Ridgeback pup? Bekijk hier goede Rhodesian Ridgeback fokkers.