Rottweiler pup kopen in Zeeland? | Bazoeki
Welke hond zoek je?
100% geen broodfokkers
Beoordeeld met een 4.7 ⭐
750+ aanbieders
Rottweiler

Rottweiler pup kopen in Zeeland

Hier vind je Rottweiler pups van goede fokkers en particulieren in Zeeland. Bij Bazoeki kun je Rottweiler pups bekijken met stamboom, maar ook zonder stamboom. Ga op zoek naar beschikbare of verwachte nestjes. Wil je weten wat een Rottweiler puppy kost? De gemiddelde prijs ligt tussen de €1500 en €2000. Heb je hulp nodig bij het vinden van een hond? Bekijk ons Kennis Centrum of lees hieronder meer over de Rottweiler

Lees meer…

Geen beschikbaarheid

Rottweiler
Rottweiler
Zeeland ‧ Met een stamboom
Zodat het gedrag gezondheid en Uiterlijke verschijning van de rottweiler niet wordt geschaad. Al onz…
Wachtlijst gesloten
Rottweiler
Rottweiler
Zeeland
Wij fokken zo nu en dan een nestje puur voor ons plezier. …

Blijf op de hoogte van nestjes

Maak een gratis account aan op Bazoeki, zo zoek je makkelijker naar je toekomstige pup en blijf je op de hoogte van nestjes.
Gratis account aanmaken

Berschermende lieve spierbundel

Rottweilers hebben vaak het imago een agressieve hond te zijn. Dit komt voornamelijk, omdat het grote imposante honden zijn die niet op hun best zijn bij ongeschikte eigenaren. Zoals elke waakhond moet de Rottweiler erg strikt gesocialiseerd en getraind worden. Hun eigenaar moet mentaal stevig in zijn schoenen staan en in staat zijn om echt leiding te geven aan de hond. Daarnaast moet de nieuwe eigenaar aanvullende trainingen volgen bij een geschikte hondenschool.