Puppy kopen? Bazoeki - Pups van goede fokkers | Bazoeki
Welke hond zoek je?
100% geen broodfokkers
Beoordeeld met een 4.7 ⭐
750+ aanbieders
Shiba

Puppy kopen

Pups van goede fokkers en particulieren vind je bij Bazoeki. Bekijk nestjes en pups van alle honden rassen en kruisingen bij jou in de buurt. Wil je weten waar je een hond kunt kopen? Bij Bazoeki controleren we alle fokkers op kwaliteit. Heb je hulp nodig bij de aanschaf van een hond? Bekijk ons Kennis Centrum.

Lees meer…
We hebben momenteel geen fokkers beschikbaar voor deze zoekopdracht

Blijf op de hoogte van nestjes

Maak een gratis account aan op Bazoeki, zo zoek je makkelijker naar je toekomstige pup en blijf je op de hoogte van nestjes.
Gratis account aanmaken

Eigenzinnige vriend

De Shiba is een oud Japans hondenras. Vroeger werd hij voornamelijk ingezet voor de jacht, maar vandaag de dag is de Shiba een populaire gezelschapshond. Hij lijkt qua uiterlijk enigszins op de Akita, maar hij is in formaat veel kleiner. Hij wordt soms ook wel de Shiba Inu genoemd, omdat ‘Inu’ hond betekend in het Japans. De Shiba is een intelligente en onafhankelijke hond die niet altijd makkelijk is in de opvoeding. Met mensen en dieren uit zijn eigen omgeving gaat hij meestal met respect om, maar hij kan gereserveerd zijn tegenover vreemden. Met kinderen en kleine huisdieren dien je je Shiba goed te socialiseren om nare situaties te voorkomen. Omdat de Shiba zo intelligent is, schrikt hij niet snel terug van bedreigende situaties en zal hij eerder voor de aanval dan voor de vlucht kiezen.