Teckel ruwhaar pup kopen in Zuid-Holland? | Bazoeki
Welke hond zoek je?
100% goede fokkers
Beoordeeld met een 4.7 ⭐
750+ aanbieders
Teckel

Teckel ruwhaar pup kopen in Zuid-Holland

Hier vind je Teckel ruwhaar pups van goede fokkers en particulieren in Zuid-Holland. Bij Bazoeki kun je Teckel ruwhaar pups bekijken met stamboom, maar ook zonder stamboom. Ga op zoek naar beschikbare of verwachte nestjes. Wil je weten wat een Teckel puppy kost? De gemiddelde prijs ligt tussen de €1500 en €2000. Heb je hulp nodig bij het vinden van een hond? Bekijk ons Kennis Centrum of lees hieronder meer over de Teckel.

Lees meer…

Blijf op de hoogte van nestjes

Maak een gratis account aan op Bazoeki, zo zoek je makkelijker naar je toekomstige pup en blijf je op de hoogte van nestjes.
Gratis account aanmaken

Vrolijke deugniet

Oorspronkelijk is de Teckel of Dashond gefokt om onder de grond te jagen op bijvoorbeeld konijnen. Ondanks zijn korte pootjes is hij sportief en altijd in voor een wandeling of een spelletje. Hij komt in drie vacht varianten ruwharig, langharig en kortharig. De Teckel kan goed als gezinshond, maar woont wel liever met wat oudere kinderen in huis. De Teckel kan namelijk snel jaloers zijn of happen wanneer ze worden geplaagd of pijn worden gedaan. Het gewicht ligt gemiddeld rond de 9kg.