Whippet zwart-bruin pup kopen? | Bazoeki
Welke hond zoek je?
100% geen broodfokkers
Beoordeeld met een 4.7 ⭐
750+ aanbieders
Whippet

Whippet zwart-bruin pup kopen

Hier vind je Whippet zwart-bruin pups van goede fokkers en particulieren. Bij Bazoeki kun je Whippet zwart-bruin pups bekijken met stamboom, maar ook zonder stamboom. Ga op zoek naar beschikbare of verwachte nestjes. Wil je weten wat een Whippet puppy kost? De gemiddelde prijs ligt tussen de €1500 en €2000. Heb je hulp nodig bij het vinden van een hond? Bekijk ons Kennis Centrum of lees hieronder meer over de Whippet.

Lees meer…
We hebben momenteel geen fokkers beschikbaar voor deze zoekopdracht

Blijf op de hoogte van nestjes

Maak een gratis account aan op Bazoeki, zo zoek je makkelijker naar je toekomstige pup en blijf je op de hoogte van nestjes.
Gratis account aanmaken

Aanhankelijke lieverd

De unieke aard, vriendelijke persoonlijkheid en stijlvolle uitstraling van de Whippet maken ze tot een favoriet als gezinsgenoot, maar ook in de showring. Je krijgt misschien geen geweldige waakhond met een Whippet, aangezien ze zelden blaffen (naar vreemden), maar je krijgt een zeer aanhankelijke metgezel voor het hele gezin. Whippets zijn binnenhuis erg rustig en kunnen daardoor gemakkelijk in een appartement leven, zodra ze buiten maar voldoende kunnen bewegen en niet te lang alleen thuis hoeven zijn. De prooidrift van een Whippet moet je niet onderschatten. Katten en andere dieren gaan niet goed samen met de Whippet, maar andere honden zijn, zijn beste vriend.