Puppy kopen? Bazoeki - Pups van goede fokkers | Bazoeki
Welke hond zoek je?
100% geen broodfokkers
Beoordeeld met een 4.7 ⭐
750+ aanbieders
Zwitserse Witte Herder

Puppy kopen

Pups van goede fokkers en particulieren vind je bij Bazoeki. Bekijk nestjes en pups van alle honden rassen en kruisingen bij jou in de buurt. Wil je weten waar je een hond kunt kopen? Bij Bazoeki controleren we alle fokkers op kwaliteit. Heb je hulp nodig bij de aanschaf van een hond? Bekijk ons Kennis Centrum.

Lees meer…
We hebben momenteel geen fokkers beschikbaar voor deze zoekopdracht

Blijf op de hoogte van nestjes

Maak een gratis account aan op Bazoeki, zo zoek je makkelijker naar je toekomstige pup en blijf je op de hoogte van nestjes.
Gratis account aanmaken

Witte zachtaardige werker

De Zwitserse Witte Herder is een slimme, lieve, leuke en gezellige hond. Het is nog een redelijk ‘jong’ ras. Het is een loyale hond met veel energie. Hij gaat graag meewandelen, zwemmen of rent mee terwijl je fietst. Het ras heeft twee vacht varianten, lang stokhaar en stokhaar. De schofthoogte van de Zwitserse Witte Herder is ongeveer 55-65 cm en het gewicht is ongeveer tussen de 25-40 kg. Hij is heel goed met kinderen, als hij er vanaf jongs af aan mee is opgegroeid kun je je geen betere kindervriend voorstellen. Maar hoe lief en zachtaardig deze hond ook is, hij heeft ook een sterke eigen wil.