Dwergkeeshond pups te koop | Bazoeki
Welke hond zoek je?

Dwergkeeshond
pups te koop

Koop jouw Dwergkeeshond pup bij een betrouwbare Bazoeki fokker!

Dwergkeeshond

Pluizige grote persoonlijkheid

Extravert - Pittig - Gezellig - Liefdevol

Ondanks zijn schattige uiterlijk heeft de Dwergkeeshond een grote persoonlijkheid en is het een actieve, onderzoekende en extraverte hond. Hij is opgewekt en levendig en geniet van het leven en van mensen zich heen. De Dwergkeeshond vraagt om veel liefde, aandacht en opvoeding. Wanneer je te toegeeflijk bent en geen duidelijke grenzen stelt, kun je een tiran creƫren. Zoals de meeste spitshonden kan hij best een eigen willetje hebben, maar ze reageren goed op een positieve opvoeding. Door zijn energie en formaat is hij wellicht het meest geschikt voor een gezin met oudere kinderen.

Let op: De Dwergkeeshond is een zogenaamd kortsnuitig ras. Vanaf september 2020 moeten fokkers van de Dwergkeeshond aantonen dat ze honden met een langere snuit fokken. Om deze reden moet een dierenarts eerst kijken of de ouderdieren beiden aan bepaalde eisen voldoen. Een dierenarts kijkt dan of de ouderdieren goed kunnen ademen, open neusgaten hebben, een lange(re) snuit hebben, geen neusplooi hebben, het oogwit niet zichtbaar is en of de hond zijn ogen goed kan dichtdoen.

Fokt een fokker toch met een ouderdier met een te korte snuit dan is hij of zij strafbaar. De Dwergkeeshond fokkers die op Bazoeki staan leveren de verklaring van de dierenarts bij ons in. Ook wanneer een fokker met stamboom wil fokken heeft hij eerst een verklaring nodig, voordat de pups de stamboom krijgen.

Bazoeki standaard
Kopen bij een verantwoorde fokker
  • Ouderdieren en pups worden getest op gezondheid
  • Pups worden voorbereid op de verhuizing naar baasje
  • Leven in een veilige, schone en verrijkende omgeving
Lees meer
Betrouwbare Dwergkeeshond fokkers

Blijf op de hoogte van nestjes

Maak een gratis account aan op Bazoeki zo zoek je nog makkelijker naar jouw toekomstige pup & blijf je op de hoogte.
Suus van Bazoeki
Hulp nodig bij je zoektocht?

Ik ben Suus van Bazoeki. Waar kan ik je mee helpen?