Franse Bulldog pups te koop | Bazoeki
Welke hond zoek je?

Franse Bulldog
pups te koop

Koop jouw Franse Bulldog pup bij een betrouwbare Bazoeki fokker!

Franse Bulldog

Kleine gespierde kameraad

Vrolijk - Speels - Aanhankelijk - Eigenwijs

De Franse Bulldog is een aanhankelijke vrolijke gezelschapshond met een uniek uiterlijk. Ze zijn erg speels en intelligent. Ze zijn erg gericht op mensen en worden niet graag alleen gelaten. Het is een kleine hond van ongeveer 35 cm groot en 8-15 kg zwaar. Hun vacht is kort en komt voor in de kleurslagen: gestroomd, fawn en bont. Ze hebben een stevige gedrongen bouw met een kortschedelige kop. Door hun uiterlijk kennen ze veel gezondheidsproblemen, met name ademhalingsproblemen en huidproblemen. Het is belangrijk dat je altijd een Franse Bulldog koopt bij een fokker die volgens de nieuwe richtlijnen bij kortsnuitige hondenrassen werkt.

Let op: De Franse Bulldog is een zogenaamd kortsnuitig ras. Vanaf september 2020 moeten fokkers van de Franse Bulldog aantonen dat ze honden met een langere snuit fokken. Om deze reden moet een dierenarts eerst kijken of de ouderdieren beiden aan bepaalde eisen voldoen. Een dierenarts kijkt dan of de ouderdieren goed kunnen ademen, open neusgaten hebben, een lange(re) snuit hebben, geen neusplooi hebben, het oogwit niet zichtbaar is en of de hond zijn ogen goed kan dichtdoen.

Fokt een fokker toch met een ouderdier met een te korte snuit dan is hij of zij strafbaar. De Franse Bulldog fokkers die op Bazoeki staan leveren de verklaring van de dierenarts bij ons in. Ook wanneer een fokker met stamboom wil fokken heeft hij eerst een verklaring nodig, voordat de pups de stamboom krijgen.

Bazoeki standaard
Kopen bij een verantwoorde fokker
  • Ouderdieren en pups worden getest op gezondheid
  • Pups worden voorbereid op de verhuizing naar baasje
  • Leven in een veilige, schone en verrijkende omgeving
Lees meer
Betrouwbare Franse Bulldog fokkers

Blijf op de hoogte van nestjes

Maak een gratis account aan op Bazoeki zo zoek je nog makkelijker naar jouw toekomstige pup & blijf je op de hoogte.
Suus van Bazoeki
Hulp nodig bij je zoektocht?

Ik ben Suus van Bazoeki. Waar kan ik je mee helpen?