Puppy kopen? Bazoeki - Pups van goede fokkers | Bazoeki
Welke hond zoek je?
100% geen broodfokkers
Beoordeeld met een 4.7 ⭐
750+ aanbieders
American Akita

Puppy kopen

Pups van goede fokkers en particulieren vind je bij Bazoeki. Bekijk nestjes en pups van alle honden rassen en kruisingen bij jou in de buurt. Wil je weten waar je een hond kunt kopen? Bij Bazoeki controleren we alle fokkers op kwaliteit. Heb je hulp nodig bij de aanschaf van een hond? Bekijk ons Kennis Centrum.

Lees meer…
We hebben momenteel geen fokkers beschikbaar voor deze zoekopdracht

Blijf op de hoogte van nestjes

Maak een gratis account aan op Bazoeki, zo zoek je makkelijker naar je toekomstige pup en blijf je op de hoogte van nestjes.
Gratis account aanmaken

Betrokken beschermer

De American Akita staat trots op zijn sterke benen en draagt zijn gekrulde staart omhoog, wat ze een imposante verschijning maakt. Door zijn sterke wil, onbevreesde karakter en intelligentie is de American Akita een uitdagend ras om in huis te halen. Ze kunnen erg eigenwijs zijn en hebben een ervaren leider nodig die van nature overwicht heeft. Het zijn geen geschikte honden voor eigenaren zonder ervaring. In de handen van de juiste eigenaar is dit ras een ontzettend loyale, aanhankelijke familievriend die kosten wat het kost zijn mensen zal beschermen. Ze zijn graag deel van het gezin en zullen dan ook erg betrokken zijn bij je dagelijkse bezigheden.