Foxterriër pup kopen in Gladhaar? | Bazoeki
Welke hond zoek je?
100% goede fokkers
Beoordeeld met een 4.7 ⭐
750+ aanbieders
Foxterriër

Foxterriër pup kopen in Gladhaar

Hier vind je Foxterriër pups van goede fokkers en particulieren in Gladhaar. Bij Bazoeki kun je Foxterriër pups bekijken met stamboom, maar ook zonder stamboom. Ga op zoek naar beschikbare of verwachte nestjes. Wil je weten wat een Foxterriër puppy kost? De gemiddelde prijs ligt tussen de €1500 en €2000. Heb je hulp nodig bij het vinden van een hond? Bekijk ons Kennis Centrum of lees hieronder meer over de Foxterriër

Lees meer…
We hebben momenteel geen fokkers beschikbaar voor deze zoekopdracht

Blijf op de hoogte van nestjes

Maak een gratis account aan op Bazoeki, zo zoek je makkelijker naar je toekomstige pup en blijf je op de hoogte van nestjes.
Gratis account aanmaken

Zelfverzekerde praatjesmaker

De Foxterriër komt oorspronkelijk uit het Verenigd Koninkrijk. Deze hond heeft een lange geschiedenis, waar jammer genoeg maar weinig over bekend is doordat de meeste mensen toentertijd nog ongeletterd waren. Deze hond komt voor met gladhaar en met draadhaar. Het grootste verschil is voornamelijk dat het exemplaar met gladhaar voornamelijk iets moediger is. De Foxterriër is een actieve honden die veel beweging behoeven om hun energie kwijt te kunnen. Ze zijn alert op hun omgeving en werken graag voor de baas, wat voortkomt uit hun geschiedenis als jachthond. Deze hond wordt gemiddeld tussen de 36 en 39 cm groot. Het gewicht ligt gemiddeld tussen de 6 en 10 kg.