Puppy kopen? Bazoeki - Pups van goede fokkers | Bazoeki
Welke hond zoek je?
100% geen broodfokkers
Beoordeeld met een 4.7 ⭐
750+ aanbieders
Kaninchen teckel

Puppy kopen

Pups van goede fokkers en particulieren vind je bij Bazoeki. Bekijk nestjes en pups van alle honden rassen en kruisingen bij jou in de buurt. Wil je weten waar je een hond kunt kopen? Bij Bazoeki controleren we alle fokkers op kwaliteit. Heb je hulp nodig bij de aanschaf van een hond? Bekijk ons Kennis Centrum.

Lees meer…

Geen beschikbaarheid

Dashond Kaninchen
Dashond Kaninchen
Zuid-Holland
Onze honden begeven zich in huiselijke kring en zijn op een hondenmanier sociaal bij het gezin betro…
  • Ruwhaar
Wachtlijst gesloten
Dashond Kanichen
Dashond Kanichen
Overijssel
Met heel veel liefde en oog op gezondheid en welzijn van onze honden en de pups fokken wij vrolijke,…
  • Ruwhaar
Wachtlijst gesloten
Dashond Kanichen
Dashond Kanichen
Gelderland
Wij vinden het belangrijk dat de honden een fijn en liefdevol leven lijden. Bij ons hebben ze dan oo…

Blijf op de hoogte van nestjes

Maak een gratis account aan op Bazoeki, zo zoek je makkelijker naar je toekomstige pup en blijf je op de hoogte van nestjes.
Gratis account aanmaken

Vrolijke deugniet

Oorspronkelijk is de Kaninchen teckel is de kleinste teckel 'soort' gefokt om onder de grond te jagen op bijvoorbeeld konijnen. Sterker nog zijn naam heeft hij te danken aan het duiste woord voor konijn Ondanks zijn korte pootjes is hij sportief en altijd in voor een wandeling of een spelletje. Toekomstige eigenaren moeten in het bezit zijn van een sterke wil en voorbereid zijn op een koppige, komische maar liefhebbende hond. De Kaninchen teckel kan goed als gezinshond, maar liever wel met wat oudere kinderen. De Kaninchen dashond kan namelijk snel jaloers zijn of happen wanneer ze worden geplaagd of pijn worden gedaan. Ook zijn het erg kleine hondjes die makkelijk pijn gedaan kunnen worden wanneer bijvoorbeeld spelende kinderen over ze vallen. Deze hond wordt gemiddeld tussen de 20 en 23 cm groot. Het gewicht ligt gemiddeld tussen de 3 en 5 kg.