Kaninchen Teckel pup kopen in Zuid-Holland? | Bazoeki
Welke hond zoek je?
100% geen broodfokkers
Beoordeeld met een 4.7 ⭐
750+ aanbieders
Kaninchen teckel

Kaninchen Teckel pup kopen in Zuid-Holland

Hier vind je Kaninchen teckel pups van goede fokkers en particulieren in Zuid-Holland. Bij Bazoeki kun je Kaninchen teckel pups bekijken met stamboom, maar ook zonder stamboom. Ga op zoek naar beschikbare of verwachte nestjes. Wil je weten wat een Kaninchen teckel puppy kost? De gemiddelde prijs ligt tussen de €1500 en €2000. Heb je hulp nodig bij het vinden van een hond? Bekijk ons Kennis Centrum of lees hieronder meer over de Kaninchen teckel

Lees meer…

Blijf op de hoogte van nestjes

Maak een gratis account aan op Bazoeki, zo zoek je makkelijker naar je toekomstige pup en blijf je op de hoogte van nestjes.
Gratis account aanmaken

Vrolijke deugniet

Oorspronkelijk is de Kaninchen teckel is de kleinste teckel 'soort' gefokt om onder de grond te jagen op bijvoorbeeld konijnen. Sterker nog zijn naam heeft hij te danken aan het duiste woord voor konijn Ondanks zijn korte pootjes is hij sportief en altijd in voor een wandeling of een spelletje. Toekomstige eigenaren moeten in het bezit zijn van een sterke wil en voorbereid zijn op een koppige, komische maar liefhebbende hond. De Kaninchen teckel kan goed als gezinshond, maar liever wel met wat oudere kinderen. De Kaninchen dashond kan namelijk snel jaloers zijn of happen wanneer ze worden geplaagd of pijn worden gedaan. Ook zijn het erg kleine hondjes die makkelijk pijn gedaan kunnen worden wanneer bijvoorbeeld spelende kinderen over ze vallen. Deze hond wordt gemiddeld tussen de 20 en 23 cm groot. Het gewicht ligt gemiddeld tussen de 3 en 5 kg.