Puppy kopen? Bazoeki - Pups van goede fokkers | Bazoeki
Welke hond zoek je?
100% geen broodfokkers
Beoordeeld met een 4.7 ⭐
750+ aanbieders
Shihpoo

Puppy kopen

Pups van goede fokkers en particulieren vind je bij Bazoeki. Bekijk nestjes en pups van alle honden rassen en kruisingen bij jou in de buurt. Wil je weten waar je een hond kunt kopen? Bij Bazoeki controleren we alle fokkers op kwaliteit. Heb je hulp nodig bij de aanschaf van een hond? Bekijk ons Kennis Centrum.

Lees meer…

Blijf op de hoogte van nestjes

Maak een gratis account aan op Bazoeki, zo zoek je makkelijker naar je toekomstige pup en blijf je op de hoogte van nestjes.
Gratis account aanmaken

Eigenwijs maatje

De Shihpoo is een kruising tussen een Shih Tzu en een poedel. Het blijft daarom altijd een verrassing wat je precies in huis haalt. Over het algemeen zijn het vrolijke hondjes die een heel groot hart hebben. Ze zijn slim, maar kunnen erg koppig zijn als het om leren gaat. Een consequente eigenaar met veel geduld en positieve beloningen kan uiteindelijk veel bereiken. Het uiterlijk van de Shihpoo is verschillend, maar de vacht is over het algemeen wat langer en donzig van structuur. De Shihpoo voelt zich het meeste thuis in een gezin met wat oudere en rustigere kinderen.