Shihpoo pup kopen in Noord-Brabant? | Bazoeki
Welke hond zoek je?
100% geen broodfokkers
Beoordeeld met een 4.7 ⭐
750+ aanbieders
Shihpoo

Shihpoo pup kopen in Noord-Brabant

Hier vind je Shihpoo pups van goede fokkers en particulieren in Noord-Brabant. Bij Bazoeki kun je Shihpoo pups bekijken met stamboom, maar ook zonder stamboom. Ga op zoek naar beschikbare of verwachte nestjes. Wil je weten wat een Shihpoo puppy kost? De gemiddelde prijs ligt tussen de €1500 en €2000. Heb je hulp nodig bij het vinden van een hond? Bekijk ons Kennis Centrum of lees hieronder meer over de Shihpoo

Lees meer…

Blijf op de hoogte van nestjes

Maak een gratis account aan op Bazoeki, zo zoek je makkelijker naar je toekomstige pup en blijf je op de hoogte van nestjes.
Gratis account aanmaken

Eigenwijs maatje

De Shihpoo is een kruising tussen een Shih Tzu en een poedel. Het blijft daarom altijd een verrassing wat je precies in huis haalt. Over het algemeen zijn het vrolijke hondjes die een heel groot hart hebben. Ze zijn slim, maar kunnen erg koppig zijn als het om leren gaat. Een consequente eigenaar met veel geduld en positieve beloningen kan uiteindelijk veel bereiken. Het uiterlijk van de Shihpoo is verschillend, maar de vacht is over het algemeen wat langer en donzig van structuur. De Shihpoo voelt zich het meeste thuis in een gezin met wat oudere en rustigere kinderen.