Staffordshire Bull Terriër pup kopen in Drenthe? | Bazoeki
Welke hond zoek je?
100% goede fokkers
Beoordeeld met een 4.7 ⭐
750+ aanbieders
Staffordshire Bull Terriër

Staffordshire Bull Terriër pup kopen in Drenthe

Hier vind je Staffordshire Bull Terriër pups van goede fokkers en particulieren in Drenthe. Bij Bazoeki kun je Staffordshire Bull Terriër pups bekijken met stamboom, maar ook zonder stamboom. Ga op zoek naar beschikbare of verwachte nestjes. Wil je weten wat een Staffordshire Bull Terriër puppy kost? De gemiddelde prijs ligt tussen de €1500 en €2000. Heb je hulp nodig bij het vinden van een hond? Bekijk ons Kennis Centrum of lees hieronder meer over de Staffordshire Bull Terriër

Lees meer…

Blijf op de hoogte van nestjes

Maak een gratis account aan op Bazoeki, zo zoek je makkelijker naar je toekomstige pup en blijf je op de hoogte van nestjes.
Gratis account aanmaken

Stoere Vriend

De Staffordshire Bull Terriër is een imponerende verschijning met zijn goed zichtbare spieren, sterke kaken en grote tanden. Vroeger was de Staffordshire Bull Terriër en zeer gewaardeerde hond vanwege hun moed, vasthoudendheid, maar ook vanwege hun evenwichtige en gehoorzame aard. Voor de juiste eigenaar is dit de prins onder de honden, stabiel, loyaal en zeer toegewijd. Maar dit is geen ras voor iemand die niet dezelfde band wil met zijn hond. Het zijn atletische en energieke dieren die gezelschap en activiteit nodig hebben. Deze honden worden gemiddeld tussen de 35 en 41 cm groot. Het gewicht ligt gemiddeld tussen de 10 en 18 kg.