Amerikaanse Cocker Spaniël pup kopen in Limburg? | Bazoeki
Welke hond zoek je?
100% geen broodfokkers
Beoordeeld met een 4.7 ⭐
750+ aanbieders
Amerikaanse Cocker Spaniël

Amerikaanse Cocker Spaniël pup kopen in Limburg

Hier vind je Amerikaanse Cocker Spaniël pups van goede fokkers en particulieren in Limburg. Bij Bazoeki kun je Amerikaanse Cocker Spaniël pups bekijken met stamboom, maar ook zonder stamboom. Ga op zoek naar beschikbare of verwachte nestjes. Wil je weten wat een Amerikaanse Cocker Spaniël puppy kost? De gemiddelde prijs ligt tussen de €1500 en €2000. Heb je hulp nodig bij het vinden van een hond? Bekijk ons Kennis Centrum of lees hieronder meer over de Amerikaanse Cocker Spaniël

Lees meer…

Blijf op de hoogte van nestjes

Maak een gratis account aan op Bazoeki, zo zoek je makkelijker naar je toekomstige pup en blijf je op de hoogte van nestjes.
Gratis account aanmaken

Liefhebbende familiehond

De Amerikaanse Cocker Spaniël is pas echt gelukkig als hij zijn baasjes gelukkig kan maken. Dit is dan ook een echte familiehond, die goed met kinderen kan omgaan. Het karakter van de Amerikaanse Cocker Spaniël is vriendelijk, liefdevol, gevoelig en loyaal. Dit maakt deze honden erg populair en een echte aanwinst voor een gezin.

Deze hond is erg actief en geniet dan ook van een flinke wandeling of spelletjes. Dit komt voort uit het jachtinstinct waar de Cocker Spaniël in eerste instantie voor werd ingezet. Ze zullen ze zich dan ook gaan vervelen als ze niet genoeg uitgedaagd worden.